Naisjoukkiot raiskaavat nyt miehiä – hämmästyttävä syy

Ohhoh! · Stara.fi

Raiskauksissa ja muissa seksirikoksissa naiset ovat lähes poikkeuksetta uhreina, mutta poikkeuksiakin on. Nyt Zimbabwesta kantautuu tietoja, joiden mukaan siellä miehet saavat pelätä heitä raiskaavia naisia.

Daily Mail -lehden saamien tietojen mukaan Zimbabwessa liikkuu naisten ryhmittymiä, jotka ottavat miehiä kiinni ja raiskaavat heitä aseella uhaten. Tarkoituksena on kerätä miehiltä siemennestettä käytettäväksi perinteisessä mustan magian juju-riitissä, jonka on määrä tuoda onnea. Ongelma on paisunut jo niin suureksi, että miehet eivät uskalla tietyillä alueilla enää edes liftata raiskausten pelossa.

Viime marraskuussa maassa sai tuomion kolme naista, jotka vastaavat parhaillaan tuomioistuimessa syytteisiin raiskauksista ja pahoinpitelyistä. Uhreina olivat miespuoliset liftaajat, joiden siemenneste oli kerätty talteen. Naiset jäivät kiinni, kun poliisi löysi ratsiassa heidän autostaan 31 käytettyä kondomia. Naiset väittivät poliisille olevansa ahkeria prostituoituja.