Mies juotti koiransa kaatokänniin – lemmikki löytyi baarin edestä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna tapauksesta, jossa 26-vuotias mies oli juottanut lemmikkikoiransa kaatokänniin. Isäntä oli jättänyt olohuoneensa lattialle lasillisen vodka-colaa, joka päätyi tämän labradorinnoutajan sisuksiin. Nyt erästä amerikkalaismiestä syytetään eläimeen kohdistuneesta julmuudesta.

49-vuotias Todd Harold Schrier nimittäin juotti Pomerian-rotuisen pikkukoiransa kaatokänniin. Poliisit löysivät vahvasti humaltuneen koiran Montanassa sijaitsevan Smith’s-baarin edustalta. Poliisien mukaan kymmenen kiloa painava koira oli niin humalassa, että se ei ollut pysyä pystyssä.

Viranomaisten mukaan koiralle oli juotettu vodkaa. Arly-niminen koira vietiin eläinlääkäriin, jossa selvisi koiran veren alkoholipitoisuuden ylittävän nelinkertaisesti rattijuopumusrajan. Eläinlääkäri Michelle Richardsonin mukaan hän ei ole nähnyt koskaan koiraa, jolla on alkoholimyrkytys. Mies joutuu pian oikeuden eteen teostaan ja hänen lemmikkikoiransa asuu nykyään eläinsuojelukodissa, The Helena Independent Record -lehti uutisoi.