Sukupuolielimen voi löytää yllättävistä paikoista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähdään usein hauskoja kuvia, joissa ihmiset ovat onnistuneet tallentamaan kuviin erikoisia tilanteita tai hassuja ilmiöitä. Nyt on löytynyt listaus kuvista, joissa kaikissa nähdään miehen penistä muistuttavia muotoja.

Pikkutuhmissa kuvissa nähdään muun muassa miehen elintä muistuttava jäätelöpuikko ja palkintopokaali, sekä kivistä muodostunut peniksen näköinen suihkulähde. Valokuvaajat ovat myös ikuistaneet lattevaahdon, joka on peniksen muotoinen. Kuka arvaisi, että lemmikkikoira voisi oikeassa kulmassa kuvattuna olla kuin miehen elin. Katso kuvat tästä.

Peniksen muotoinen pensasaita saattaa olla erään puiston nähtävyys. Kuvat paljastavat, että sanomalehtipinostakin voi muodostua tuttu elin, kun kansikuva sattuu kohdalleen. Myös erääseen sääkarttaan on saatu lisää kiinnostavuutta väritehosteilla, jotka mukailevat elimen muotoa.