Tulisa Contostavlos seksivideostaan: ”En toivoisi tätä edes vihamiehilleni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos joutui aiemmin tällä viikolla uutisotsikoihin, kun verkossa julkaistiin popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Seitsemän minuutin pituisella videolla Tulisa harrastaa suuseksiä ex-poikaystävänsä kanssa.

Tulisa Contostavlos vahvisti vastikään julkisuudessa seksivideon aitouden. Nyt 23-vuotiaan popkaunottaren väitetään kuvanneen useita seksivideoita ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli MC Ultran, kanssa. Lähteiden mukaan seksivideot ovat laulajatähden poikaystävän hallussa.

– En ole koskaan kokenut mitään näin häpeällistä elämäni aikana. En toivoisi tätä edes vihamiehilleni. Olen vihainen, nolostunut ja loukattu. Olin niin nuori, kun koko asia tapahtui, Tulisa Contostavlos kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Seksivideo julkaistiin maanantaina Pappzd-sivustolla. Tulisan tähdittämä video poistettiin kuitenkin pian sen julkaisemisen jälkeen, kun sivusto oli kaatua suurista katsojamääristä. Popkaunottaren edustaja Simon Jones väitti aiemmin tällä viikolla, että seksivideo on valhetta.

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.