Avioero neljä päivää häiden jälkeen – vaimo flirttaili bestmanille

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monelle naimisiinmeno on yksi elämän tärkeimmistä tapahtumista. Ikuista rakkautta vannoi häissään myös eräs britannialainen nuoripari, joka on nyt kuitenkin noussut otsikoihin lyhyen avioliittonsa takia. Pariskunta ehti olla ennen eroamistaan kokonaiset neljä päivää naimisissa.

Daily Mail -lehti kertoo, kuinka Tammy Driver ja Nicky Pearce erosivat toisistaan heti häämatkalta palattuaan. Eroon johtaneet tapahtumat olivat olleet melko dramaattisia. Aviomies Nicky oli ollut erittäin mustasukkainen vaimolleen, ja väitti tämän flirttailleen häissä bestmanina toimineen miehen kanssa. Tämän seurauksena raivostunut mies jopa pahoinpiteli tuoreen vaimonsa.

Tammy Driver jätti alkoholia reippaalla kädellä nauttineen miehensä ja avioliitto päättyi siihen. Nyt ex-aviomies on saanut vuoden mittaisen vankeustuomion silloisen vaimonsa pahoinpitelystä. Pariskunta oli tuntenut toisensa ainoastaan kolmen kuukauden ajan ennen epäonnista avioliittoa. Nyt Tammy on jo löytänyt rinnalleen uuden miehen.