David Beckham tuijotti cheerleadereita – eikä ihme

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti David Beckham tunnetaan urheilullisten ansioidensa lisäksi bisnesmiehenä ja neljän lapsen isänä. Mallinakin työskentelevä David poseerasi taannoin alusvaatemainoksissa, joita varten hänen epäiltiin ottaneen täytettä alushousuihinsa. David kuitenkin kiisti epäilyt.

Nyt futistähti on ollut seuraamassa Lakersin peliä Los Angelesin Staples Centerissä. Tuttuun tapaan eturivissä istunut David ei kuitenkaan saanut silmiään irti Lakersin kauniista cheerleadereista, joita hän tuijotteli antaumuksella.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. Teinisensaatio Justin Bieberin uutisoitiin taannoin esiintyvän Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Sittemmin rikkaan pariskunnan kerrottiin järjestävän vanhimman poikansa Brooklynin syntymäpäiväjuhlat Potter-elokuvien Tylypahkassa. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.