Denise Richards on seksikäs perheenäiti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Denise Richards on tullut aikoinaan tutuksi muiden muassa Bond-tyttönä. Nykyisin Richards tekee omaa It’s Complicated -ohjelmaansa televisioon. Hänet tunnetaan myös Miehen puolikkaat -tähti Charlie Sheenin entisenä vaimona.

Nyt Denise on kuvattu viettämässä perheensä kanssa laatuaikaa Havaijilla. Mukana oli lasten lisäksi myös nykyinen miesystävä, rocktähti Richie Sambora.Kuva: SplashKuva: Splash

Denise Richards paljasti taannoin katuvansa silikonirintojen ottamista. Lukuisat julkkisnaiset ovat poistaneet silikoneja, ja Richards on samoilla linjoilla. Denise otti silikonit ollessaan vasta teini-iässä.

– Toivon, että minulla olisi ollut 19-vuotiaana enemmän itseluottamusta. Silloin en välttämättä olisi ottanut silikoneja. Tunnen itseni usein tekopyhäksi yrittäessäni selittää lapsilleni näkemyksiä kauneudesta ja minäkuvasta. Olen alalla, jossa ulkonäöllä ja painolla on merkitystä, Denise Richards kirjoitti iVillage-blogiinsa.

40-vuotiaalla Denise Richardsilla on Charlie Sheenin kanssa kaksi lasta. Richards adoptoi taannoin lisäksi Eloise-tyttövauvan. Näyttelijäkaunotar kertoi yrittävänsä suojella lapsiaan, jotta he eivät näkisi isänsä julkisia sekoiluja päihteiden ja pornotähtien kanssa.

Richards erosi Charlie Sheenistä jo vuosia sitten. Pian eron jälkeen hänet nähtiin muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa ja alkuvuodesta 2011 hän tapaili rokkari Nikki Sixxiä. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.