Käytännön pila pieleen – Kardashianin käsirautoihin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian on julkkisperheensä tunnetuin hahmo, mutta myös tämän siskot ja pikkuveli Rob Kardashian ovat tehneet julkista uraa. Äskettäin Rob täytti 25-vuotta, jolloin hänen äitinsä Kris Jenner julkaisi blogissaan poikansa syntymäpäivän kunniaksi yllättävän rohkean valokuvan raskausajaltaan.

Nyt Rob Kardashian on päätynyt taas otsikoihin, tällä kertaa kuitenkin epäonnistuneen pilan takia. TMZ-sivusto kertoo, kuinka Kimin pikkuveli oli yrittänyt pelleillä häntä kuvanneen paparazzin kustannuksella sunnuntaiaamuna Miamissa. Realitytähtenä tunnettu Rob oli lähtenyt juoksemaan kohti paparazzia – epäonnisin seurauksin. Valokuvaaja ei nimittäin nähnyt tilanteessa mitään hauskaa, vaan lähti kauhuissaan ja apua huutaen juoksemaan realitytähteä karkuun.

Robin kerrotaan seuranneen paparazzia läheiseen liikkeeseen, sillä hän halusi selittää kyseessä olleen ainoastaan hyväntahtoinen pila. Poliisit olivat kuitenkin nähneet tapahtuneen, ja he päättivät puuttua asiaan. Seurauksena realitytähti joutui väliaikaisesti käsirautoihin, muttei kuitenkaan tullut pidätetyksi.

Vapaaksi Kimin veli pääsi heti, kun hän sai selitettyä poliiseille tapahtuneen olleen ainoastaan väärinkäsitys. Tammikuussa Rob Kardashianille tarjottiin 45.000 dollaria alastonkuvista. Tarjouksen teki Playboy-lehden naisille suunnattu vastine, eli Playgirl-lehti. Aiheesta uutisoineen Life & Style -lehden mukaan komea Kardashian halutaan naistenlehteen, koska häntä pidetään siihen täydellisenä valintana.