Kissa putosi 19. kerroksesta – lensi kuin liito-orava

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kissoilla on vanhan sanonnan mukaan yhdeksän henkeä ja taito pudota korkealtakin loukkaantumatta. Suomessakin tapahtuu tämän tästä putoamisia, joissa kissa putoaa jopa kerrostalon neljännestä kerroksesta ja selviää vammoitta.

Nyt maailmalla ihmetellään kuitenkin erästä poikkeuksellista selviämistarinaa, jossa kissa putosi pilvenpiirtäjän 19. kerroksesta alas. Yksivuotias Sugar-niminen lemmikkikissa laskeutui nimittäin huiman ilmalennon jälkeen suurella nopeudella tassuilleen, mutta selvisi rytäkästä hengissä osumalla piha-alueen pienelle multapintaiselle alueelle.

Tapaus sattui viime keskiviikkona Yhdysvaltojen Bostonissa, jossa lemmikin pelastuminen on saanut paljon huomiota. Talon toisessa kerroksessa asuva nainen oli nähnyt tapauksen ja vahvisti kissan laskeutuneen tassuilleen. Putoamisen jälkeen kissa juoksi paikalta, MSNBC uutisoi. Verkkolehden haastattelema asiantuntija Mike Brammer pitää mahdollisena, että kissa onnistui liito-oravien tapaan itse tähtäämään laskeutumispaikkaansa. Kissa sai vain vähäisiä vammoja.