Maailman pienin koira? Mahtuisi limsatölkkiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla nähdään joskus eläimiä, jotka poikkeavat huomattavasti oletetusta koosta. Nyt on löydetty maailman pienimmäksi veikattu koira, joka on alle 10 senttimetrin pituinen. Pieni koiranpentu häviää koossa jopa iPhone-puhelimelle.

Kaksiviikkoisen chihuahuan pennun, Beyoncen, ajateltiin syntyneen kuolleena, koska se ei aluksi hengittänyt. Eläinlääkäri sai kuitenkin elvytettyä pennun ja se voi hyvin. Pentu painaa vain 110 grammaa ja mahtuisi koonsa puolesta limsatölkkiin. Katso kuva tästä.

People-sivustolla eläin näkyy kuvissa tölkin vieressä ja myös istumassa iPhone-puhelimen päällä. Koira on huomattavasti pienempi kuin kumpikaan esineistä. Maailman pienimmäksi sanotun koiran toivotaan ruokinnan ja hoivan avulla kasvavan yli puolikiloiseksi.