Mies osallistui naisten voimistelukisoihin

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa nähdään paljon hauskoja tanssivideoita, joissa ihmiset pystyvät mitä hienoimpiin tanssiliikkeisiin. Osa videoista on myös koomisia, kun tanssijat yrittävät ylittää itsensä erikoisilla tavoilla. Nyt nettivideolla mies yllättää tanssimalla naisten voimistelukisassa.

Videolla mies tanssii musikaalimusiikin tahdissa vauhdikkaasti ja tekee hienoja voltteja ja kärrynpyöriä. Mies saa hurjia aplodeja vain pelkästään juoksemalla lavalle esiintymään. Hän tekee koreografian taidokkaasti ja kerää sitten tuomareiden katseet lähitanssillaan.

Nuori mies nimittäin varastaa show’n hetkuttamalla naisellisesti takapuoltaan tuomarien edessä. Miehen jalannostot ja hypyt saavat yleisön kiihtymään. Hän päättää esityksensä hyppäämällä seisonnasta poseeraavaan makuuasentoon lattialle.