Ozzy Osbournelle televisio seksiä tärkeämpää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yksi rockmaailman tunnetuimpia managereita on Sharon Osbourne, joka muun muassa kokosi yhteen miehensä Ozzy Osbournen Black Sabbath -yhtyeen. Punapää tunnetaan myös America’s Got Talent -kilpailun tuomarina ja amerikkalaisesta The Talk -keskusteluohjelmasta.

Äskettäin rokkarin vaimo avautui seksielämänsä saloista. Hän kertoi harrastavansa ”koko ajan” seksiä miehensä Ozzyn kanssa. Nyt Sharon kertoi miehensä seksitottumuksista, jotka eivät ole vaimon mieleen. Hän kertoi nimittäin rokkarin suunnittelevan pariskunnan lemmenhetket television ohjelmatietojen mukaan.

– Me harrastamme seksiä tiettyyn kellonaikaan. Ozzy rakastaa David Letterman -televisio-ohjelmaa. Makaamme sängyssä sitä katselleen ja sitten hän sanoo ”Meillä onkin juuri aikaa ennen Lettermanin puhetta”, kertoo Sharon Osbourne The Sun -lehdelle.

Rokkarin vaimo toivoisi mieheltään romanttisempaa lähestymistapaa makuuhuoneessa. Hän paljasti myös ajattelevansa The Queen -yhtyettä lemmenhetkien aikana. Vipinä Osbournen pariskunnan makuuhuoneessa on ilmeisesti viilentynyt, sillä vielä aiemmin tänä vuonna Sharon kertoi heidän harrastavan seksiä jatkuvasti ja lähettelevän toisilleen tuhmia tekstiviestejä.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee. Taannoin Sharon piti taukoa The Talk -ohjelmastaan, koska hän halusi viettää laatuaikaa miehensä kanssa.