Rihanna ja Aston Kutcher avoliittoon?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan kuntokuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Viime päivinä hänet on nähty usein suositun näyttelijäkomistuksen seurassa, ja nyt Hollywoodissa vellovat huhut suhteesta ja jopa avoliitosta.

Poptähti joutui nimittäin äskettäin kohun kohteeksi, kun hänet bongattiin yöllisellä reissulla komediatähti Ashton Kutcherin luona. Vierailu herätti huhuja tähtien ystävyyden luonteesta. Nyt Rihannan kerrotaan pyytäneen Ashtonin asumaan luokseen ensi kesäksi, kun hän tekee Lontoossa useita keikkoja. Tietojen mukaan tähtien suhde on jatkunut jo jonkin aikaa.

– Rihanna ja Ashton ovat deittailleet toisiaan kahdeksan viikkoa. Viime viikolla Rihanna esitteli Kutcherin nuoremmalle veljelleen, kun nämä kolme olivat yhdessä New Yorkissa. Veli on Rihannalle läheinen, joten on iso juttu, että hän tapasi Ashtonin, kertoo sisäpiirin lähde The Sun -lehdelle.

Ashton Kutcher joutui vasta äskettäin seksikohun kohteeksi, kun hänen avioliittonsa Demi Mooren kanssa hajosi marraskuussa useiden irtosuhteiden vuoksi. The Sun -lehden tietojen mukaan Kutcher olisi tapaillut Rihannaa jo joulukuusta lähtien, kun tähdet tapasivat yhteisen ystävän juhlissa. Kumpikaan tähdistä ei ole vielä kommentoinut romanssihuhuja julkisesti. Sisäpiirin lähteen mukaan Rihannan teot kertovat, että hän on tosissaan Ashtonin suhteen.

Poptähden uusi romanssi ei ihmetytä, sillä hänen tiedetään tuntevan vetoa pahoihin poikiin. Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.