Christina Schwarzenegger on todellinen kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toimintaelokuvista tuttu supertähti Arnold Schwarzenegger koki taannoin aikamoisen yllätyksen jouduttuaan sairaalaan olkapääleikkauksensa takia. Samanlaisessa operaatiossa oli nimittäin samaan aikaan myös kollega Sylvester Stallone.

Nyt Arnold Schwarzeneggerin tytär on bongattu paparazzikuviin Yhdysvalloissa. Äitinsä kanssa liikkeellä ollut Christina Schwarzenegger on varttunut isin pikkutytöstä näyttäväksi nuoreksi naiseksi. Christina ei ole juuri julkisuuden valokeilassa viihtynyt, ja hän päätyykin vain harvoin viihdelehtien sivuille.Kuva: SplashKuva: Splash

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger päätti viime vuonna uransa Kalifornian kuvernöörinä, ja sittemmin hän joutui suhdekurimukseen. Hän ilmoitti eroavansa vaimostaan 25 vuoden avioliiton jälkeen. Syyksi selvisi uskottomuus ja avioliiton ulkopuolinen lapsi.

Schwarzeneggerien perhe sai taannoin lisää synkkiä uutisia avioerouutisen jälkeen, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui vakavaan lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Hänen keuhkonsa tiedettiin menneen kasaan ja useiden luiden murtuneen. Vakavasti loukkaantunut eroavan pariskunnan kuopus joutui sairaalan teho-osastolle lähes viikoksi. Hän kuitenkin toipui tapaturmasta.