Enbusken raju vastaisku noteerattiin Uudessa-Seelannissa – haukkui ministeriä lihavaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ja Uuden-Seelannin välillä on viime päivinä nähty harvinaisen tiukkaa sananvaihtoa, kun sikäläinen poliitikko meni ensin haukkumaan kovin sanoin kaukaisen Suomen. Siitäkös emme pitäneet, ja nyt kotimainen vastaisku on tavoittanut myös uusiseelantilaiset.

– Siellä on suurempi työttömyys kuin meillä ja vähemmän talouskasvua. He pystyvät juuri ja juuri ruokkimaan siellä asuvat ihmiset, ja heillä on kauheat murhaluvut, Uuden-Seelannin liikenneministeri Gerry Brownlee kommentoi suomalaisia.Kuva: New Zeeland Herald

Katso video tästä.

Suosittu suomalainen televisiokasvo Tuomas Enbuske päätti lähettää ohjelmassaan videoterveiset maapallon toiselle puolelle. Lopulta sivallus tavoitti myös uusiseelantilaiset, ja video on nyt noteerattu näyttävästi useissa sikäläisissä medioissa.

Enbuske totesi muun muassa, että kuvien perusteella ministeri todennäköisesti syö parhaillaankin jotain ja että hänen massansa vastaa kolmea normaalikokoista ihmistä. Sittemmin ministeri on jo pyytänyt anteeksi epäasiallista puhettaan.Kuva: New Zeeland Herald