Haluatko pyyhkiä takapuolesta viikset Hitlerille? Näin se on mahdollista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Adolf Hitler ja natsit ovat parhaillaan kuumaa tavaraa, kun suomalainen Iron Sky -elokuva marssittaa huhtikuun alussa avaruusnatsit valkokankaille ympäri maailmaa. Nyt Hitlerillä rahastetaan myös hieman toisella tavalla – nimittäin vessapaperilla.Kuva: DrawTheShitler.com

Kyseessä on funktionaalinen tuote, johon on painettu Hitlerin kasvot ilman hänen maineikasta partaansa. Parran voi nimittäin itse pyyhkäistä haluamallaan tavalla omasta takapuolestaan, sillä kyseessä on vessapaperi. Tuotteen on suunnitellut saksalainen Georg Buchrucker, joka myy sitä omalla verkkosivullaan. Miehen mukaan ”vessapaperi tarvitsee erityisen kosketuksen tullakseen täydelliseksi”. Hän sai idean vessapaperiinsa South Park -sarjasta ja päätti tilata Kiinasta tuhat rullaa. Niitä myydään nyt neljän euron rullahintaan.Kuva: DrawTheShitler.com