Jennifer Nicole Lee riisui bodypaint-kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Parhaillaan amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tekee kovaa nousua julkkiskaartiin.

Viime aikoina Jennifer on kunnostautunut myös kirjallisuuden saralla, sillä hänen kirjansa ovat nousseet nopeasti hiteiksi. Nyt hän on uskaltautunut mukaan kuvaan, jossa hän poseeraa yläosa paljaana bodypaint-maalin peitossa. Kyseessä ovat Jenniferin uuden Beyond The Bikini -kirjan mainoskuvat, joita käytetään jatkossa myös PETA-järjestön kampanjassa.

Jennifer Nicole Lee laihdutti taannoin 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan. Miamissa asuva kuntomimmi nimettiin viime vuonna Splash Online -sivuston parhaimpien bikinikaunottarien joukkoon.