Kardashian raivostui jauhoiskusta – syylliset selvillä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Perheen sisaruksista Khloe Kardashian sai taannoin oman realitysarjansa Khloe & Lamar.

Khloen sisko Kim oli äskettäin otsikoissa, kun hän joutui iskun kohteeksi julkkisjuhlien punaisella matolla. Sittemmin eläinsuojelujärjestö PETA:n jäseneksi paljastunut nainen lähestyi kurvikaunotarta ja heitti kokonaisen jauhopussin tämän päälle. Nyt Khloe Kardashian on kimpaantunut tapahtuneesta PETA:lle.

TMZ-sivusto kertoo, kuinka realitykaunotar ei enää jatkossa aio tukea PETA-järjestöä. Khloe on yksi lukuisista naistähdistä, jotka ovat poseeranneet alasti PETA:n turkisten käyttöä vastustavassa kampanjassa. Realitytähti perustelee päätöstään sillä, että hän ei aio tukea järjestöä, joka sallii väkivaltaisuutta sekä kiusaamista.

– Olen ollut PETA:n julkinen tukija jo kauan, mutta olen myös ollut erittäin vahvasti kiusaamista vastaan, joten tämä oli minulle erittäin suuri pettymys, selittää Kardashian jauho-episodia.Kuva: SplashKuva: Splash

Khloe Kardashian meni taannoin pikavauhtia naimisiin koristähti Lamar Odomin kanssa vain 32 päivän seurustelun jälkeen. Äskettäin 27-vuotias realitykaunotar paljasti, että heidän onnellisen avioliiton perustana ovat muun muassa tasavertaisuus ja rehellisyys. Realitytähti myös kertoi, että aviopari tekee kaikki arkea koskevat päätökset yhdessä.

Uusimmat