Maailman rock-uskottavin jääkaappi myyntiin – viedään käsistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kitaravahvistimia valmistava Marshall on noussut vuosikymmenien varrella todelliseksi rock-ikoniksi, sillä lukemattomat menestysyhtyeet vuoraavat esiintymislavansa takaosan näillä maineikkailla ja kieltämättä myös näyttävän näköisillä kaapeilla.

Nyt Marshall on valjastanut kuuluisan ulkonäkönsä äärimmäisen rock-uskottavaksi kodinkoneeksi, sillä legendaarisesta vahvistinkaapista on tehty myös näyttävä jääkaappi.

Maailman rock-uskottavin jääkaappi on saanut musiikkiväen huokailemaan ihastuksesta, ja pian monien keittiötä tai treenikämppää koristaakin 299 dollarilla myytävä jääkaappi. Myyntiin tuote tulee lokakuussa 2012, mutta ennakkotilauksia tulvii sisään jo nyt. Jääkaapin etupaneelista löytyvät tietenkin Marshallin säätimet, joiden maksimi on tunnetusti 11.Kuva: SplashKuva: Splash

Uusimmat