Rihannan pahoinpitelylle outo kunnianosoitus – fanit raivostuivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Menestynyt R&B-tähti Chris Brown pidätettiin vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Laulaja sai teostaan muun muuassa viiden vuoden ehdollisen vankeustuomion ja yhdyskuntapalvelua. Sittemmin tempperamenttinen Brown on yrittänyt puhdistaa mainettaan julkisuudessa.

Menneisyydestä voi olla vaikea päästä eroon, kuten Brown on joutunut huomaamaan. Nyt Brownin pahoinpitely on ikuistettu Yhdysvalloissa georgialaisen ravintolan voileipään. Chops&Hops -pihviravintola lanseerasi nimittäin uuden ”black and bleu” -voileivän. Nimi ja annoksen väritys ovat saaneet innoituksensa hakatun Rihannan kasvojen mustelmien värien mukaan.Kuva: Facebook

Sinihomejuustoa ja pihviä sisältävä leipä on monien mielestä mauton vitsi, jolla ravintola yrittää hyötyä julkkisten pahoinpitelykohusta. Ravintola julkaisi kuvan leivästä Facebook -blogissaan ja se herätti heti närää asiakkaissa ja Rihannan faneissa.

– Chris Brown ei hakkaa sinua tämän leivän syömisestä, paitsi jos nimesi alkaa R-kirjaimella ja loppuu A:han, kirjoitti ravintola Facebook-sivuillaan Daily Mail -sivuston mukaan.

Julkkisten mukaan tehdyt annokset ovat yleisiä ravintoloissa, mutta tämä annos meni asiakkaiden mielestä yli. He raivostuivat kotiväkivaltaan viittaavasta kirjoituksesta. Monet asiakkaat kommentoivat ravintolan Facebook -sivustolla, etteivät he aio koskaan astua jalallansa huonon vitsin heittäneeseen ravintolaan. Chops&Hops -ravintola poisti annoksen välittömästi valikoimastaan ja pyysi anteeksi käytöstään.

Chris Brown julkaisee tänä vuonna Fortune-albumin. Laulajan mukaan tähden viides studioalbumi tulee olemaan jatko-osa menestyneelle F.A.M.E-albumille. Brown duetoi tulevalla albumillaan muun muuassa Will.I.Am:in, David Guettan ja Asher Rothin kanssa. Dupstep-kappaleitakin sisältävä albumi julkaistaan 16. maaliskuuta.