Yllätyskäänne Tulisa Contostavlosin pornovideokohussa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos joutui aiemmin tällä viikolla uutisotsikoihin, kun verkossa julkaistiin popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Seitsemän minuutin pituisella videolla Tulisa harrastaa suuseksiä ex-poikaystävänsä kanssa.

Tulisa Contostavlos vahvisti vastikään julkisuudessa seksivideon aitouden. 23-vuotiaan popkaunottaren väitetään kuvanneen useampiakin seksivideoita ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli MC Ultran, kanssa. Lähteiden mukaan seksivideot ovat laulajatähden poikaystävän hallussa. Nyt The Sun -lehti kertoo, että poptähti vaatii ex-poikaystävältään oikeusteitse jopa 120.000 euroa yksityisyytensä loukkaamisesta.

Videolla nähtävä Edwars on kieltänyt olleensa videon julkaisemisen takana. Miehen kerrotaan olevan erittäin hermostunut Tulisan oikeustoimista, jotka samalla myös estävät Edwardsia puhumasta videosta. Seksivideo julkaistiin maanantaina Pappzd-sivustolla. Tulisan tähdittämä video kuitenkin poistettiin pian sen julkaisemisen jälkeen, kun sivusto oli kaatua suurista katsojamääristä. Popkaunottaren edustaja Simon Jones väitti aiemmin tällä viikolla, että seksivideo on valhetta.

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.