Lady Gaga pesi meikkinsä – julkaisi kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nousi taannoin supertähdeksi muun muuassa Just Dance -hittikappaleensa myötä. Viime vuosina laulaja on keskittynyt menestyneen musiikkiuransa lisäksi hyväntekeväisyystyöhön.

Äskettäin 25-vuotias laulaja paljasti Oprah Winfreylle haluavansa jonain päivänä aviomiehen ja lapsia. Nyt poptähti on julkaissut itsestään valokuvan, jossa hän poseeraa meikittömänä kylpyhuoneessaan. Kuvan tekstissä Lady Gaga toivotti hyvää päivää kaikille faneilleen.Kuva: Twitter

– Kyllä, haluan lapsia. Haluan ”oman jalkapallojoukkueen” ja myös aviomiehen, kertoo Lady Gaga Oprah’s Next Chapter -ohjelmassa.

Kun Oprah tiedustelee haastattelussa laulajalta haluaako tämä tosiaan suuren perheen, Gaga myöntää liioittelevansa hieman puhuessaan jalkapallojoukkueesta. Supertähti kertoo kuitenkin haluavansa enemmän kuin yhden lapsen. Julkisuudesta vetäytyvä tähti ei ole vielä valmis äidiksi, vaan haluaa lapsia vasta myöhemmässä elämänvaiheessa.

Lady Gaga ihmetytti taannoin haastattelullaan, jossa hän muun muuassa kertoi paholaisen vainoavan häntä. Poptähden mukaan paholainen kummittelee hänelle öisin, eikä hän siten saa tarpeeksi unta. Gagan mukaan hän käy terapiassa edesmenneen Michael Jacksonin neuvonantajan Deepak Chopran luona. Laulaja kertoi myös haaveilevansa siitä, että hän vaipuisi joskus koomaan.