Aurinko korosti Rihannan näyttävää rintamusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan kuntokuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Viime päivinä hänet on nähty usein Ashton Kutcherin seurassa, ja nyt Hollywoodissa vellovat huhut suhteesta ja jopa avoliitosta.

Nyt Rihanna on kuitenkin kuvattu Lontoossa ilman uutta supertähtikultaansa. Aiemmin tällä viikolla huhuttiin, että Rihanna olisi pyytänyt Ashtonin kanssaan Lontooseen, mutta vielä tänään poptähti viihtyi kaupungissa ilman näyttelijää. Hänet kuitenkin kuvattiin poistumassa Mandarian-hotellista pukeutuneena upeaan cocktail-asuun, jonka alla ei perinteisesti ollut rintaliivejä.Kuva: SplashKuva: Splash

Poptähden uusi romanssi ei ihmetytä, sillä hänen tiedetään tuntevan vetoa pahoihin poikiin. Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.