Sinustako esileikkien mestari makuuhuoneessa? Näillä ohjeilla onnistut

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Esileikki on tärkeä osa rakastelua. Ensimmäisten kosketusten kautta pari aloittaa yhteisen seksuaalisen nautinnon jakamisen. Monelle kauniimman sukupuolen edustajalle esileikki saattaa olla jopa lemmenhetkien huippukohta, joten varsinkin miehen kannattaa kiinnittää tekniikkaansa huomiota.

Näillä Ask Men -sivuston vinkeillä sinusta tulee mestari rakkaasi lämmittelyssä. Pelimiesten suusta on monesti kuultu väite, jonka mukaan nainen on mahdollista kliseisesti ”puhua sänkyyn”. Tuhmat puheet toimivat myös parisuhteessa ja kiusoittelu pitää sopivasti jännitettä yllä. Kuvaile rakkaallesi miten haluat koskea häntä ja mihin kehon osiin. Maalaamalla kultasi ajatuksiin tuhmia tilanteita saat hänet jo innostumaan ennen varsinaista kosketusta.

Esileikkiä ei ole rajoitettu makuuhuoneeseen, vaan sen voi hienovaraisesti aloittaa jo julkisissakin tiloissa. Oikea katse ja hipaisevat kosketukset julkisella paikalla saattavat saada yllättävän reaktion aikaan kumppanissasi. Intohimoinen suudelma kaikkien nähden kertoo lisäksi rakkaallesi kiintymyksestäsi ja pitää sinut takuuvarmasti hänen mielessään.

Miehelle visuaalinen kiihoke on monesti listan kärjessä, kun mietitään tapoja, joilla hänet saadaan innostumaan seksistä. Voit järjestää rakkaallesi strippausesityksen, jolla saat hänen aistinsa heräämään. Riisu vaatteesi hitaasti ja viivyttelevästi. Anna hänelle runsaasti aikaa syödä sinua silmillään, ennen kuin kosketatte toisianne.

Esileikki on monien naisten mieleen eritoten suuseksin ansiosta, tosin osaavat miehetkin ottaa käsittelystä kaiken irti. Etene rauhallisesti ja varoen, ja anna kultasi ohjata kosketustasi. Lue hänen kehonkieltään, jotta tiedät, koska on aika edetä pidemmälle.

Pornosta on tullut viime vuosina populaari ilmiö, miksei sitä siis voisi ottaa esileikin mausteeksi, jos molemmat sitä haluavat. Maatkaa alasti yhdessä ja hyväilkää toisianne samalla. Katso kuitenkin, että sessio ei mene pelkäksi kiihkofilmien katseluksi, sillä tärkeintä on saada tunnelma päälle, jolloin voi siirtyä yhdessä fyysisiin toimiin.