StaraTV: Harmaja haastattelussa

Haastattelut StaraTV Viihde · Stara.fi

Raahelainen Harmaja julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa 21. maaliskuuta. Marras-albumilta lohkaistu ensimmäinen single oli nimeltään Katkera maa. Toinen single on nimeltään Hän tanssii kevein askelin. Staran Chaos Tube tapasi Harmajan JP Leppäluodon.

Haastattelussa Leppäluoto kertoo esimerkiksi yhtyeensä tuoreimmista kuulumisista ja kuinka bändi päätyi suuren monikansallisen levy-yhtiön suojiin. Lisäksi hän paljastaa, että ulkomaiden valloitus kiinnostaa, mutta kielen vaihtaminen ei ole suunnitelmissa.

Vuonna 2005 sai ensin alkunsa Nick Cave -coverbändi, joka nykyään luokitellaan Harmajan esiasteeksi. Miehistö eli, vaihtui ja kasvoi, kunnes Harmaja oli varsinaisesti syntynyt. Yhtyeen laulaja ja biisintekijä JP Leppäluoto tunnetaan myös esimerkiksi Charon ja Northern Kings –yhtyeistä.