Justin Bieberin kepposella karu seuraus – paljastus viemässä oikeuteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber saavutti vastikään täysi-ikäisyyden, sillä poplaulaja täytti äskettäin 18 vuotta. Taannoin poptähti oli myös otsikoissa järkytettyään miljoonat faninsa esiintymällä lavastetuissa lehtikuvissa verisenä ja hakattuna.

Nyt teinitähti on joutunut ongelmiin Twitter-blogissaan julkaisemansa viestin takia. Kaksi ihmistä Texasissa nimittäin uhkaa poptähteä viestin takia oikeustoimilla, ellei tämä maksa heille korvauksia. Bieber julkaisi heidän puhelinnumeronsa alkuosan 19 miljoonalle Twitter-seuraajalleen.

Bieber julkaisi pilailumielessä alkukuussa blogissaan sittemmin jo poistetun viestin, jossa oli viimeistä numeroa vailla kokonainen puhelinnumero. Ohessa oli kehotus soittaa hänelle. Seurauksena fanaattiset Bieber-fanit kokeilivatkin kaikkia mahdollisia numeroyhdistelmiä idolinsa tavoittamisen toivossa. Teinitähti ei kuitenkaan ajatellut keppostaan loppuun asti.

Oikeustoimilla uhkailevat ihmiset saivat nimittäin peräänsä laumoittain yli-innokkaita faneja, kun poplaulaja julkaisi blogissaan juuri heidän puhelinnumeroiden alkuosat. Texasilaisten puhelimiin soiteltiin yli tuhat kertaa kaikkina vuorokauden aikoina. Korvauksena tästä he ehdottavat muun muassa lippuja Bieberin keikoille, anteeksipyyntöä tai rahasummaa.

Verkossa julkaistiin äskettäin Bieberin syntymäpäiväjuhlista kuvia, joissa nähdään, kuinka teinitähti pussailee tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Fanien mielestä teinipopparit nauttivat juhlissa alkoholia, sillä heidän mielestään Bieber ja Gomez näyttävät kuvissa selvästi humaltuneilta. Yhdysvalloissa Bieber on alkoholin juomiseen alaikäinen vielä kolmen vuoden ajan, mutta kotimaassaan Kanadassa teinitähti saa juoda alkoholia.