Kendall Jenner julkaisi bikinikuvansa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä kuuluisaksi singahtanut Kendall Jenner on nykyään miljoonien nuorten tyttöjen ihailema roolimalli. Viime aikoina 16-vuotias mallikaunotar on saanut rutkasti palstatilaa lähinnä rohkeiden poseeraustensa merkeissä.

Kendall esitteli äskettäin hoikkaa vartaloaan bikineissä White Sands Australia -merkin mainoskuvissa. Nyt neitokainen on itse julkaissut oman ”herutuskuvansa” verkossa. Siinä hän keikistelee kameralle pienissä bikineissä. Kuvatekstissä Kendall kirjoittaa ”Miss Summer :(”Kuva: Twitter

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.