Leffatähti tunnusti: ”Heitin veljeäni veitsellä päähän”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen näyttelijä Liam Hemsworth tunnetaan elokuviensa lisäksi teinitähti Miley Cyruksin poikaystävänä. Aussikomistus tähditti Cyruksen kanssa vuonna 2010 The Last Song -draamaelokuvaa, jonka kuvauksissa pariskunta ihastui toisiinsa.

Nyt Hunger Games -tähti on tunnustanut joutuneensa veljensä Chris Hemsworthin kanssa kerran hengenvaaralliseen riitatilanteeseen.

– En tiedä, mitä isoisäni ajatteli antaessaan pienille lapsille kunnon heittoveitsen, mutta hän antoi sen meille. Heitin sen erään riidan aikana Chrisin päähän, kun olin 8-vuotias. Veitsen kahva osui häntä päähän, kertoo Liam Hemsworth Hollywood -sivustolle.

Veljekset riitelivät näyttelijätähden mukaan muutenkin paljon lapsena. Eräässä nyrkkitappelussa poikien äiti tuli poikien väliin ja hänen sormensa murtui. Hemsworthin mukaan tapaus oli pohjanoteeraus hänen ja Chrisin välisissä riidoissa. Sittemmin veljet ovat tulleet paremmin toimeen keskenään, päätyihän Liam näyttelijäuralleenkin veljiensä Chris ja Luke Hemsworthin kannustuksen ansiosta.

21-vuotias Liam Hemsworth työskenteli ennen läpimurtoaan muun muuassa lattioiden asentajana. Hän on seurustellut poptähti Miley Cyruksen kanssa jo pidemmän aikaa. Tähden kerrottiin taannoin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyruksen takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.