Lily Collins upeana ensi-iltajuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Phil Collinsin tytär Lily Collins on tehnyt menestyksekästä uraa Yhdysvalloissa jo muutamia vuosia, sillä hänet nähtiin taannoin myös Suomen valkokankailla Oscar-palkitussa Elämä pelissä ja Siepattu -elokuvissa.

Kuvankaunis Lily saa koko ajan enemmän jalansijaa julkkismaailmassa, sillä nyt hänet on viime aikoina nähty myös mallina. Pian Lily marssii jälleen Suomenkin valkokankaille elokuvassa Mirror Mirror. Nyt hänet on kuvattu kertomassa elokuvastaan Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa.Kuva: SplashKuva: Splash

22-vuotias Lily Collins on listattu jo useita kertoja rocktähtien seksikkäimpien tyttärien kärkijoukkoon. Hän on jo pitkään yrittänyt karistaa kuuluisan isänsä painolastin harteiltaan ja tehdä omaa uraansa. Nyt ura näyttää olevan kovassa noususssa. Aiemmin Lily Collins on nähty Elämä pelissä ja Siepattu -elokuvien lisäksi muiden muassa 90210-nuorisosarjassa ja Hollywood Hang -ohjelman juontajana.