Nicole Coco Austin noukki koirankakkoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Vaalea povipommi nauttii nykyisin antaumuksella saamastaan huomiosta.

Bulimiastaan taannoin kertonut 32-vuotias on nyt kuvattu perin arkisissa toimissa, sillä hänet bongattiin ulkoiluttamassa koiriaan koirapuistossa. Supertähtiä nähdään harvakseltaan tällaisissa puuhissa, ja Coco onkin saanut kiitosta siitä, että hän noukki esimerkillisesti koirienssa jätökset kakkapusseihin.Kuva: SplashKuva: Splash

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.