One Directionilta kiellettiin seksi: ”Tytöt suorastaan tarjoavat itseään”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa.

Zayn Malikin uutisoitiin äskettäin keskeyttäneen poikabändin Yhdysvaltojen tätinsä yllättävän kuoleman takia. Nyt One Directionin pojille on asetettu Yhdysvaltojen kiertueellaan erikoinen kielto. Levy-yhtiön pomot haluavat nimittäin varjella bändin puhtoista imagoa ja ovat siksi kieltäneet pojilta kokonaan seksin harrastamisen kiertueen aikana.

Bändin sinkkumiehet Niall Horan, Harry Styles ja Zayn Malik ovat lehtitietojen mukaan raivostuneet pakotetusta selibaatista. Naisten ihannoimat nuoret miehet ovat vimmoissaan siitä, että he joutuvat suosionsa huipulla elämään kuin munkit. Vain seurustelusuhteessa oleva Liam Payne on bändin jäsenistä välttänyt pakkoselibaatin.

– He ovat nuoria miehiä, joilla on halut kuten kenellä tahansa. Pahinta kaikesta on, että amerikkalaiset tytöt suorastaan tarjoavat itseään pojille. Bändin pojat ovat kuitenkin kunnianhimoisia uransa suhteen ja aikovat tehdä, kuten heitä käsketään, kertoo sisäpiirin lähde The Sun -sivustolle.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.