Pysäköinninvalvojan märkä uni toteutui

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Eräs englantilainen pysäköinninvalvoja on mahdollisesti päässyt toteuttamaan unelmansa, kun maailman kallein ja nopein sarjavalmisteinen henkilöauto Bugatti Veyron oli pysäköity väärin Manchesterissa, Britanniassa.Kuva: Splash

San Carlo -ravintolan edustalle pysäköityä superautoa oli jäänyt ihastelemaan sankka joukko ihmisiä, kun paikalle saapui miespuolinen pysäköinninvalvoja. Hän huomasi, ettei autossa ollut asianmukaista pysäköintilipuketta, joten mies kirjoitti auton tuulilasiin 60 punnan, eli noin 80 euron, parkkisakon.Kuva: Splash

Maailman nopein ja kallein sarjavalmisteinen auto Bugatti Veyron maksaa pyöreästi puolitoista miljoonaa euroa. Auto kiihtyy nollasta sataan 2,5 sekunnissa ja huippunopeus on 407 kilometriä tunnissa.