Seksilelujen käyttäjä, oletko ajatellut näitä vaikutuksia?

Lifestyle · Stara.fi

Seksilelut kuuluvat monen aikuisen makuuhuoneleikkien takuuvarustukseen. Parisuhteessakin olevilla ihmisillä voi kuitenkin olla kynnyksiä esitellä omia pikku lelujaan kumppaneilleen. Joskus naisten seksilelut voivat tehdä miehen jopa mustasukkaiseksi ja saada tämän kokemaan riittämättömyydentunnetta.

Ovatko seksilelut siis uhka parisuhteelle?

Ask Men -verkkosivuston mukaan miehen kannattaisi olla pelkästään iloinen siitä, jos hänen kultansa on kaivanut pöytälaatikostaan vibraattorinsa esiin. Seksilelu tarkoittaa naisen syventynyttä luottamusta, jolloin yhteiset lemmenhetketkin voidaan viedä astetta intiimimmälle tasolle.

Kun lelut tuodaan leikkeihin mukaan, saattaa mies epäillä omien rahkeidensa riittämistä naisen halujen tyydyttämiseen. Seksologi Hernando Chavesin mukaan seksilelut eivät kuitenkaan kieli naisen tyytymättömyydestä sänkypuuhiin, vaan kertovat pikemminkin innostuksesta makuuhuoneleikkeihin. Lelut eivät myöskään johda pettämiseen ja jättämiseen, kuten miehet pelkäävät, vaan ne voivat parhaimmillaan saada naisen vapautumaan lisää.

Värisevinkään kiihotin ei voita poikaystävän syliä, tukea, rakkautta ja yhteistä kommunikaatiota. Lelut voivat kuitenkin lisätä pariskunnan yhteistä nautintoa, kun lemmenleikit kuumentuvat entisestään. Nainen nimittäin nauttii suurella todennäköisyydellä rakastellessa siitä, jos värinälelu asetetaan yhdynnän aikana hänen klitorikselleen.

Seksologi määrittää hyväksi rakastajaksi ihmisen, joka haluaa lisätä toisen ihmisen nautintoa, ei tukahduttaa sitä. Seksilelut voivat tuoda lemmenleikkeihin uusia mielikuvituksellisia ulottuvuuksia. Nainen voi ajatella miehen olevan taikuri ja vibraattorin olevan tämän taikasauva. Saattaa olla, että leikkituokion jälkeen hän kertoo tyttöjen illassa ystävilleen saaneensa viime aikoina elämänsä parasta seksiä.