Sensaatiomainen sormus hämmentää – täyttä timanttia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Timantit ovat ikuisia ja naisen parhaita ystäviä. Normaali timanttisormus saa nyt kuitenkin väistyä unelmien jalokiven ykköspaikalta, kun sveitsiläinen korupaja Shawish on esitellyt kiistatta maailman huikeimman timanttisormuksen. Se on nimittäin tehty kokonaan timantista.Kuva: Splash

Valtavasta timantista työstetty sataprosenttinen timanttisormus sisältää tätä himoittua jalokiveä yhteensä 150 karaatin verran. Sen hinnaksi ilmoitetaan 68 miljoonaa dollaria, eli lähes 50 miljoonaa euroa. Korupajan johtaja Mohamed Shawish kertoi pitäneensä moista sormusta aina silkkana fantasiana, mutta nyt se on totta. Yhtiöltä kesti vuoden saada tekisteröityä tekijänoikeus teokseensa ja sen valmistamiseen piti kehittään oma laserlaitteensa.