Kilpaileva lehti paljasti tähtitoimittajan salaisuuden – riisui öisin rahasta! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tullut julki tapaus, jossa nuori nainen työskenteli samanaikaisesti kahdessa hyvin erilaisessa ammatissa. Päivisin hän oli nimittäin konservatiivisen sanomalehden tähtitoimittaja, mutta iltaisin hän riisui vaatteitaan rahasta stripparina.

Kyseessä on 29-vuotias Sarah Tresser, joka työskentelee Houston Chronicle -lehden toimittajana. Hänen ympärilleen on nyt kuitenkin kehkeytynyt skandaali, sillä kaunottaren kuutamokeikat edustavat lehden kanssa täysin päinvastaista arvomaailmaa.

Tresserin stripparikeikat toi julki kilpaileva sanomalehti Houston Press, jonka mukaan neitokaisen artistinimi on Angry Stripper. Lehti oli myös löytänyt neitokaisen julkisesta Twitter-blogista ja Facebookista myös kuvamateriaalia. Yhteisöpalveluissa Sarah ei edes yrittänyt salata toista ammattiaan, sillä hän jopa vitsaili asiaalla. Tammikuussa hän jopa kertoi tienanneensa yhdessä yössä 750 dollaria.Kuva: TwitterKuva: Facebook