Iron Sky -ohjaaja Timo Vuorensola: ”Sekava fiilis tällä hetkellä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Massiivinen kotimainen elokuvaprojekti Iron Sky on viimein valmis ja elokuvan ensi-iltajuhlia vietettiin tällä viikolla Tampereella hulppeissa merkeissä. Paikalla oli luonnollisesti myös elokuvan ohjaaja Timo Vuorensola, joka kertoi huikeista tunnelmistaan.

– Mulla on niin sekava fiilis tällä hetkellä päässä, että mun on vaikea määritellä, et mitä kaikkea siellä on. Tärkeintä on nyt se, että mä oon viimeistä kertaa saanut kerättyä tän saman jengin kenen kanssa me toteutettiin tää elokuva ja jotka uskotaan tähän elokuvaan, Timo Vuorensola kertoi Staralle.

– Tän jälkeen ei ole enää mitään tekosyytä saada samaa jengiä takaisin, et vähän haikea fiilis. Samalla kuitenkin järjettömän ylpeä ja onnellinen fiilis. Olihan se hienoa vetää tosta limusiinilla Hämeenkatua pitkin.

Lue Iron Sky –elokuvan arvostelu tästä.

Elokuvan Suomen ensi-ilta järjestettiin Helsingin sijaan luonnollisesti Tampereella, josta projekti sai alkunsa kuusi vuotta sitten ja joka on toiminut elokuvaprojektin päämajana koko ajan.

– Me tehtiin Star Wrek Tampereella ja Tampereella me lähdettiin tekemään myös Iron Skytä ja me annettiin koko se pohja tälle elokuvalle Tampereella. Kaikki erikoistehosteet tehtiin Tampereella, et se on ollut henkisesti kaikista tärkein paikka koko meidän tuotannon aikana, Timo Vuorensola hehkutti.