Neuvokas tyttö narautti pedofiilin Nintendolla

Ohhoh! · Stara.fi

Viime aikoina maailmalla on tullut ilmi useita tapauksia, joissa esimerkiksi perheenäidit ovat jääneet kiinni alaikäisten hyväksikäytöstä. Nyt eräs äiti on järkyttynyt, kun hänen tytärtään ahdistellut pedofiili jäi kiinni.

Ahdistelija saatiin ansaan yllättävällä tavalla, sillä kymmenvuotias uhri oli itse ovelasti tallentanut pelikonsolillaan kuvan tositilanteesta. Mies oli ahdistellut tyttöä ensimmäisen kerran, kun tämä oli ollut 9-vuotias. Koulutyttö kertoi ahdistelusta äidilleen, mutta asialle ei tuolloin tehty mitään. Kun pedofiili hyökkäsi toisen kerran, tyttö oli ovela ja käytti Nintendo DS -pelikonsolin kameraa tallentaakseen ahdistelutilanteen valokuvaksi.

– Tytön nopea ajattelu auttoi vangitsemaan ahdistelijan. Hän oli vielä tarpeeksi rohkea raportoidakseen tapahtuneesta poliisille ja tuodakseen tarvittavan todistusaineiston näytille, kertoi poliisi Annabelle Bunn Daily Mail -sivustolle.

Tytön ottamat kuvat toimivat kiistämättömänä todisteena tapahtuneesta. Pedofiili myönsi heti ahdistelleensa tyttöä. Poliisi vangitsi Fisherin tapahtuneen jälkeen ja mies sai 3,5 vuoden mittaisen vankeustuomion alaikäisen lapsen ahdistelusta. Mies myös rekisteröitiin seksuaalirikolliseksi tapahtuneen jälkeen. Häntä kiellettiin lähestymästä alle 16-vuotiaita lapsia seuraavaan kymmeneen vuoteen.