Cheryl Cole tylyttää exäänsä biisissä: ”Haista p*ska!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta sittemmin soolouralle siirtynyt kaunotar tunnettiin X Factor -ohjelman brittiversion tuomarina. Poppari muistetaan sotkuisesta suhteestaan ex-mieheensä Ashley Coleen.

Mies petti kaunotarta kahdesti ennen kuin poppari viimein uskoi suhteen päättyneen. Pari erosi virallisesti vuonna 2010, mutta Cole on myöntänyt julkisesti, että ”tulee aina rakastamaan miestään”. Nyt popkaunotar on kohauttaa uudella singlellään, joka viittaa ilmiselvästi tämän epäonniseen suhteeseen. Kaunotar tylyttää julmasti entistä miestään Screw You -nimisellä kappaleellaan.

– En voi uskoa kaikkea p*skaa, mikä tein vuoksesi. Olin niin rakastunut. En koskaan riittänyt, en koskaan saanut rakkauttasi. Rakastin sinua niin paljon, muttet koskaan välittänyt, joten haista p*ska, laulaa Cheryl Cole uudella Screw You -kappaleellaan.

Cole laulaa muistavansa parin ensimmäisen deitin, ja miten ei koskaan ajatellut että rakkaus voisi kääntyä vihaksi. Kaunotar julkaisi albumin Messy Little Raindrops aivan eronsa jälkeen vuonna 2010, mutta sen sanoituksissa ei ollut tuolloin viittauksia hänen dramaattiseen rakkauselämäänsä. Cole ei ole ensimmäinen poppari, joka purkaa erosta johtuvaa angstiaan tuotantoonsa. Äskettäin myös popin kuningatar Madonna tylytti ex-miestään uuden albuminsa I Don’t Give A… -kappaleella.

Aiemmin kesällä 28-vuotias Cheryl Cole sijoittui viidenneksi Kaikkien aikojen kaunein brittinainen -äänestyksessä. Voittajaksi kyseisessä äänestyksessä nimettiin Audrey Hepburn ja perässä tulivat muun muuassa povipommi Kelly Brook, näyttelijätär Elizabeth Taylor ja herttuatar Kate Middleton. Hänet on myös äänestetty Britannian unelmien lentoseuralainen -äänestyksessä ykköseksi.