Suosittu komediatähti oli kuolla viinaan: ”Olin vain varjo miehestä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen Hollywood-tähti Chris Klein tunnetaan rooleistaan useissa komediaelokuvissa. Mies muistetaan esimerkiksi naissankarin roolistaan American Pie -elokuvissa. Viime vuosina hän on ollut otsikoissa alkoholinkäyttönsä vuoksi. Klein pidätettiin vuonna 2010 rattijuopumuksesta.

Nyt tähti on myöntänyt olevansa alkoholisti. Näyttelijäkomistus kertoi American Pie -elokuvien menestyksen luistaneen hänet juhlintaan ja lopulta alkoholiriippuvuuteen. Mies kirjoittautui lopulta vapaaehtoisesti vieroitukseen ja pitää alkoholismista selviämisen jälkeen itseään onnekkaana.

– Menetin lähes urani ja oman henkeni. Olisin voinut kuolla ja ajattelen sitä joka päivä. Tulin siihen pisteeseen, että olin vain varjo siitä miehestä, joka astui aikoinaan viihdebisnekseen, kertoo Chris Klein People -lehden haastattelussa.

Klein nousi julkisuuteen teinitähtenä. Hän on ehtinyt näytellä 23 elokuvassa. Miehen uusin filmi on American Pie -elokuvien jatko-osa American Reunion. Elokuvassa näyttelevät Kleinin lisäksi sen tutut tähdet Jason Biggs, Alyson Hannigan, Sean William Scott ja Tara Reid.