Täh? Realitytähti myönsi nenäleikkauksen – kiisti kauneusleikkauksen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositun The Jersey Shore -realityohjelman tähdet eivät ole erityisen tunnettuja älykkyydestään, ja aika ajoin he ovatkin otsikoissa lauottuaan ihmeellisyyksiä julkisuudessa. Tällä kertaa sarjan naistähti Deena on aiheuttanut kovasti ihmetystä lausunnoillaan.

Julkisuudessa on jo pitkään tiedetty neitokaisen käyneen plastiikkakirurgilla kauneusleikkauksissa. Nyt neitokainen on kuitenkin samalla kertaa yllättäen sekä kiistänyt että myöntänyt kauneusleikkauksensa.

– Haluan vain kertoa… En ole käynyt koskaan kauneusleikkauksessa. Kyllä, olen aikoinaan käynyt leikkauttamassa nenäni. En vastusta kauneusleikkauksia. Olen harkinnut uutta nenäleikkausta, jotta saisin nenän kärjen pyöristettyä, mutta en ole vielä käynyt. Aion myöntää sen että käyn leikkauksessa, joten kerron kyllä sitten kun käyn, Deena kirjoitti Twitterissä.