Teinitähtien jäätävät bikinivartalot rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens tuli nuorempana tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä. Viime aikoina neitokainen on päätynyt viihdelehtien sivuille lähinnä bikinikuviensa ja romanssiensa merkeissä.

Hudgens on viettänyt viime aikoina aikaa Floridan auringossa kuvaamassa uusinta Spring Breakers -elokuvaansa. Tähden tyyli muuttui huomattavasti elokuvaroolia varten, kun teini-idoli värjäsi tummat kutrinsa vaaleiksi. Nyt Disney-tähti ihastuttaa jälleen uusimmilla rantakuvillaan, joissa teinikaunotar nähdään sähäköissä neonvärisissä bikineissä.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Bikinit eivät jätä tähden vartalosta paljon mielikuvituksen varaan. Hudgens ei ole selvästikään lähtenyt mukaan Hollywood-tähtien laihdutusbuumiin, sillä tähti näyttää terveelta, ruskettuneelta ja hyvinvoivalta. Hän ei myöskään piilottele kurvejaan valokuvaajilta, vaan näyttää pitävän hauskaa.

Vanessa Hudgens erosi taannoin poikaystävästään Zac Efronista viiden vuoden seurustelun jälkeen. Nykyään kaunotar seurustelee 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Viime syyskuussa näyttelijä-laulaja kiinnitettiin uuteen Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. Seuraavaksi neitokainen nähdään valkokankaalla muun muuassa elokuvassa Gimme Shelter ja Journey 2: The Mysterious Island. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.