Huikea uusi televisiosarja – seitsemän päivää seksiä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nykyään televisiossa pyörii kaikenlaisia realitysarjoja aina Viidakon tähtösistä Rikkaisiin Kardashianeihin. Nyt joukkoon saapuu uusi tulokas, sillä Yhdysvalloissa lanseerataan pariskuntien seksielämään paneutuva 7 Days of Sex -realitysarja.

Rajun nimen takana on myös melko raju konsepti. Seitsemän päivää seksiä -sarja haastaa aviopareja harrastamaan seksiä joka päivä yhden viikon ajan avioliittonsa pelastamiseksi. Uudessa ohjelmassa seurataan avioparien suoriutumista tästä haasteesta, mutta K18-materiaalia aiheesta innostuneiden harmiksi sarjassa tuskin tullaan näkemään.

The Wrap -sivuston mukaan omalaatuisen ohjelman tarkoitus on valottaa nykyaikaisen naisen kohtaamia haasteita. Ohjelmaa ensi kuusta lähtien näyttävän Lifetime-kanavan mukaan näitä ongelmia on muun muassa hektisten aikataulujen kanssa eläminen ja oikean läheisyyden saavuttaminen. Pariskuntien viikon kestävä seksimaraton voi tekijöiden mukaan olla ratkaisu näihin ongelmiin.

Uusimmat