Teini-idoli paljastaa: ”Tämän takia olen hyvä poikaystävä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber saavutti vastikään täysi-ikäisyyden, sillä poplaulaja täytti pari viikkoa sitten 18 vuotta. Bieberin syntymäpäiviä juhlistivat muun muuassa tämän 18 miljoonaa Twitter-fania, jotka täyttivät teinitähden blogin onnitteluviesteillä.

Nyt teini-idoli on kommentoinut suhdettaan tyttöystäväänsä Selena Gomeziin ja kertonut faneilleen, minkä takia hän on tälle hyvä poikaystävä. Uuden Boyfriend -sinkun eilen julkaissut tähti paljastaa myös hyvän suhteen salaisuuden.

– Kyse on vain rehellisyydestä, koska jos et ole rehellinen, suhdetta ei voi kutsua hyväksi. Tyttö kuitenkin loppujen lopuksi arvostaa sitä, että kerrot asioista hänelle niin kuin ne ovat. Olen hyvä poikaystävä, koska olen hellä, kärsivällinen ja kiltti, Justin Bieber kertoi Breaking News -sivuston mukaan.

Teinitähti myös kertoi haluavansa äänittää yhteisen kappaleen mielitiettynsä Selenan kanssa. Bieber kertoi, että haluaisi tehdä yhteistyötä Gomezin kanssa, vaikka tämä ei olisikaan hänen tyttöystävänsä. Bieber kuitenkin täsmensi, että tällä hetkellä hänen rakkaansa keskittyy enemmän näyttelemiseen, joten sinkkua ei olla aivan lähiaikoina äänittämässä.

Verkossa julkaistiin äskettäin Bieberin synttärikemuista kuvia, joissa nähdään, kuinka teinitähti pussailee tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Fanien mielestä teinipopparit nauttivat juhlissa alkoholia, sillä heidän mielestään Bieber ja Gomez näyttävät kuvissa selvästi humaltuneilta. Yhdysvalloissa Bieber on alkoholin juomiseen alaikäinen vielä kolmen vuoden ajan, mutta kotimaassaan Kanadassa teinitähti saa juoda alkoholia.