Laura Itkonen bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Idols-kilpailussa nähtiin semifinaaleihin saakka upeasti selvinnyt Laura Itkonen, joka oli tuolloin otsikoissa poseerattuaan esimerkiksi tyttökalenterissa. Sittemmin ulkomaille muuttanut Laura on nyt aloittanut Staran uutena bloggaajana.

Laura on heti tuoreeltaan julkaissut blogissaan mielenkiintoisten ja vauhdikkaiden kuulumistensa lisäksi myös bikinikuvansa. Neitokaisen blogista löytyy myös lisää hänen ikuistamiaan valokuvia. Blogi löytyy kuvineen osoitteesta blogit.stara.fi/lauransilmat.Kuva: Blogit.stara.fi/lauransilmat

Laura on harrastanut myös tankotanssia, josta hän kertoi aikoinaan Staran Chaos Tuben haastattelussa.

– Tankotanssi on niin kovaa urheilua, että mulla on kova kunto. Mä saan aika paljon kuntoilla ja mä rakastan kuntoilemista. Kyllä se auttaa kun on hyvässä fyysisessä kunnossa. Tottakai se heijastuu henkiseen olotilaan ja psyykkeeseen. Kyllä se näkyy, Laura Itkonen kertoi.

Uusimmat