Televisiohottis paljasti hoikistuneen bikinivartalonsa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Lauren Goodger lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on jälleen ylittänyt uutiskynnyksen. Viime aikoina Goodger on onnistunut pudottamaan painoaan, ja hän onkin onnistunut siinä kiitettävästi.

Nyt kaunotar on jo niin hyvässä kunnossa, että hänet pyydettiin poseeraamaan alastomana PETA-järjestön kampanjassa. Nyt Lauren Goodgear on itse julkaissut kuvan kampanjan kuvauksista. Brittilehdet ovat keskittyneet kuvien kommentoinnissaan lähinnä kaunottaren keskivartalon alueelle.Kuva: SplashKuva: Splash

Lauren Goodger kihlautui viime vuonna Mark Wrightin kanssa, mutta sittemmin parin kihlaus on jo purkautunut. Erosta uutisoineen kumpikaan ei halunnut kommentoida eroa virallisesti enempää kuin vahvistaa eron olevan totta. Lauren ja Mark ovat tosin malliesimerkki on-off -suhteesta, sillä he ovat seurustelleet aika ajoin jo kymmenen vuoden ajan.

Viime kesänä Lauren palkkasi itselleen henkilökohtaisen kunto-ohjaajan, jonka ohjauksessa kilot ovat karisseet.

– Olen niitä ihmisiä, jotka saavat pudotettua painoa nopeasti, mutta paino myös nousee nopeasti. Sen huomaa kun treenaan ja syön terveellisesti tai kun en treenaa ja syön epäterveellisesti, Lauren Goodgear kertoi taannoin Closer-lehdelle.