Maailman karvaisin mies on pelottava näky! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien mielestä ihokarvoja voi olla liikaa, ja siksi niiden poistamiseen käytetään suuriakin rahasummia. Eräs mies on kuitenkin sinut karvaisuutensa kanssa – Larry ”The Wolfman” Gomez nimittäin tienaa elantonsa karvaisuudellaan. Hollywoodissa uraa tekevä Gomez on maailman karvaisin mies.

35-vuotias Gomez kärsii harvinaisesta sairaudesta, jonka seurauksena hänen kehoaan peittää erittäin paksu karvakerros. Kyseisestä sairaudesta tiedetään kärsineen ainoastaan 50 ihmistä keskiajan jälkeen – heistä 15 on Gomezin sukulaisia. Nykyisin hän toimii näyttelijänä ja oli taannoin mukana Water for Elephants -elokuvassa.Kuva: SplashKuva: Splash

Gomez saattaa myös saada oman Wolfboy: Divorced and Looking For Love -nimisen realitysarjan. Yllättävää kyllä, ongelmia miehellä naisseuran saamisessa ei kuitenkaan ole ollut. Miehen mukaan hänellä on ollut ainakin 35 tyttöystävää, sekä hän on ollut kerran naimisissa. Avioliitosta syntyi Michael-poika, joka ei perinyt isänsä tautia.

– Naiset olettavat minun olevan miehisempi, voimakkaampi, karvojeni takia. Minulla pyyhkii ihan hyvin naisten kanssa. Minulla on jopa ollut pari ahdistelijaa, Larry Gomez kommentoi naisseikkailujaan lehdelle.