Mies, älä vonkaa seksiä näin säälittävästi – naiset paljastavat miten ei tule toimia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksi kuuluu luonnollisena osana parisuhteeseen, mutta luonnollisestikaan molempia osapuolia haluttaa harvoin täysin samaan aikaan. Siksi onkin hyvä yrittää saada kumppania syttymään intiimimpään puuhasteluun mahdollisimman kiinnostavalla tavalla.

Parhaillaan kotimaisen Vauva.fi -verkkojulkaisun keskustelupalstalla käydään vilkasta keskustelua siitä miten miehen ei tulisi vongata seksiä vaimolta tai tyttöystävältä. Suuren suosion saaneessa keskustelussa luetellaan runsaasti esimerkkejä, joista monet miehet varmasti löytävät myös jotain tuttua.

– Mulle ehdotettiin eilen illalla näin: ”Haluatko maistaa isännän paisuvaista?” :), nimimerkki Vierailija toteaa.

– Nukkumaan mennessä mies tulee viereen ja lausuu perinteiset sanat: ”mentäiskö samaan peittoon?” Tuossa vaiheessa homma on jo torpedoitu :(

– Mun mies saattaa ruveta heiluttemaan munaansa ja kysellä ”kiinnostaako”? Mä en ymmärrä mikä siinä heiluttelussa viehättää? Tai jo aamulla saattaa ehdottaa, että miten olis seksiä illalla, eräs kommentoinut ihmettelee.