Mies, älä vonkaa seksiä näin säälittävästi – naiset paljastavat miten ei tule toimia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksi kuuluu luonnollisena osana parisuhteeseen, mutta luonnollisestikaan molempia osapuolia haluttaa harvoin täysin samaan aikaan. Siksi onkin hyvä yrittää saada kumppania syttymään intiimimpään puuhasteluun mahdollisimman kiinnostavalla tavalla.

Parhaillaan kotimaisen Vauva.fi -verkkojulkaisun keskustelupalstalla käydään vilkasta keskustelua siitä miten miehen ei tulisi vongata seksiä vaimolta tai tyttöystävältä. Suuren suosion saaneessa keskustelussa luetellaan runsaasti esimerkkejä, joista monet miehet varmasti löytävät myös jotain tuttua.

– Mulle ehdotettiin eilen illalla näin: ”Haluatko maistaa isännän paisuvaista?” :), nimimerkki Vierailija toteaa.

– Nukkumaan mennessä mies tulee viereen ja lausuu perinteiset sanat: ”mentäiskö samaan peittoon?” Tuossa vaiheessa homma on jo torpedoitu :(

– Mun mies saattaa ruveta heiluttemaan munaansa ja kysellä ”kiinnostaako”? Mä en ymmärrä mikä siinä heiluttelussa viehättää? Tai jo aamulla saattaa ehdottaa, että miten olis seksiä illalla, eräs kommentoinut ihmettelee.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat