Nicole Coco Austinilla liian kireät housut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Vaalea povipommi nauttii nykyisin antaumuksella saamastaan huomiosta.

32-vuotias julkkiskaunotar on joutunut nolon vaatemokan uhriksi. Koiraansa lenkittänyt tähti verhosi näyttävän takamuksensa piukkoihin korallin värisiin verryttelyhousuihin, jotka paljastivat tällä kertaa liikaa. Lenkkeilykuvissa voi nimittäin nähdä, kuinka piukat housut paljastavat etupuolella kamelinvarvas-efektin tähden intiimialueella.Kuva: SplashKuva: Splash

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.