Historian turhin keksintö? Pyyhi takapuolesi Twitter-viesteihin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kerroimme äskettäin, kuinka saksalaismies myy verkkosivuillaan Hitlerin viiksittömällä naamalla varustettua vessapaperia, joka ”tarvitsee erityisen kosketuksen tullakseen täydelliseksi”. Nyt vessapaperimarkinnoille on tullut myös toinen erikoinen uutuus, nimittäin Shitter-vessapaperi.

Shitter-paperin taustalla on puhelimeen ladattava Shitter-sovellus, jonka avulla voi tilata itselleen haluamillaan Twitter-viesteillä koristeltua vessapaperia. Laughing Squid -sivuston mukaan yhdellä tilauskerralla tätä erikoista vessapaperia saa neljä rullaa, joihin voi siis valita viestejä haluamastaan Twitter-feedistä.Kuva: Shitter

Innovatiivisen tuotteen takana ovat australialaisyrittäjät David Gillespie, Matthew Delprado ja Johny Mair. Miehet ovat keksineet hyödyntää nykypäivänä erittäin suosittua sosiaalista mediaa ennennäkemättömällä tavalla. Shitter-vessapaperin osuva slogan onkin ”Sosiaalinen media ei ole koskaan ollut näin kertakäyttöistä”.