Urheilulegenda drag queenina – fanit järkyttyivät näistä kuvista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituimmat miespuoliset urheilutähdet ovat muutamaa tunnettua poikkeusta lukuunottamatta varsin maskuliinisia ja testosteronia tihkuvia unelmavartaloita. Nyt huippusuosittu urheilutähti Charles Barkley on yllättänyt faninsa perinpohjin pukeutumalla julkisesti naiseksi.Kuva: Weight Watchers, Splash

Lihaksikas koripallotähti Charles Barkley nähdään nimittäin parhaillaan Painonvartijoiden televisiomainoksessa naisena. Mainoksen teemana on ”Pudota kuin mies”, mutta miehen asun sijaan Barkley esiintyy naisten mustassa mekossa ja tummassa peruukissa. Painonvartijoiden mukaan mainoksella kosiskellaan asiakkaiksi erityisesti miehiä, sillä monet miehet mieltävät toiminnan vain naisille tarkoitetuksi.Kuva: Weight Watchers, Splash